4 Responses to “Het LDC: Een waar idee moet met het voorgestelde object overeenkomen (Spinoza)”

 1. Stampertje says:

  Goed zo, jongens, hou iedereen wakker!!

 2. Marc says:

  Duidelijk verhaal. Het is voor sommige mensen moeilijk om fouten en/of gebrek aan kennis te erkennen. Maar het grootste makke is geloof ik dat men met een projectontwikkelaar AM om te tafel is gaan zitten met de gedachte dat je gelijkwaardige partners bent. Voor AM is dit hun “core business”. Je gaat er met boter en suiker in. AM is een projectontwikkelaar, geen sociale instelling.
  Ben benieuwd hoe de verdere ontwikkelingen gaan…

 3. Stoelenman says:

  Nou, ik heb nog nooit zo’n lelijke bouw gezien als ze nu hebben toegepast, het is het Lelijke Dorps Centrum geworden en dit kan toch nooit de bedoeling zijn? Het is te hopen dat die vrouw haar functie als Kwaliteitsmanager gaat doorzetten bij de gemeente Zandvoort, dat is namelijk hard nodig. Ik vrees alleen het ergste.

 4. Hilberts says:

  De naam L.D.C. dient vervangen te worden door W.T.C.
  Louis Davids verdient het niet dat zijn naam verbonden blijft aan deze misplaatste lelijkheid.
  De naam van wethouder Tates moet echter tot in lemgte van jaren verbonden blijven met deze misser. Wethouder Tates Complex is dan een passende naam. Een plaquette met enige toelichting en een paar omschrijvingen uit het masterplan kan t.z.t. ergens opgehangen worden.
  Laten we niet toestaan dat de eerstverantwoordelijke in de vergetelheid verwijnt.

Leave a Reply