5 Responses to “De alternatieven voor het huidige parkeerbeleid in Zandvoort”

 1. Marc says:

  Jullie zaaien angst. Er moet geld binnen komen anders wordt er gekort op subsidies en ouderenzorg. Wanneer komt het snoeien in het ambtenarenbestand aan de beurt? In vergelijking met andere in grootte vergelijkbare gemeentes werken veel minder ambtenaren.

  Het parkeerterrein Zuid ASAP verpachten!!!

  Voor de rest moet ik het nog eens even goed doorlezen.

 2. Marc says:

  Misschien in het dorp op de Grote Krocht en Oranjestraat ook de bewoners laten parkeren, maar insteekhavens maken. Dan komt er misschien iets meer sfeer. Auto’s voor shoppen dan naar de LDC garage met een verlaagd tarief voor Zandvoorters. (pasjessysteem) Technisch is het allemaal mogelijk alleen de wil?????
  Verder weet ik het nog niet….

 3. Hans van Veen says:

  Al ruim 35 jaar bewonen wij een bunker in het Kostverlorenpark en zetten de auto op de Quarles van Uffordlaan. We recreëren daar plm een half jaar in het zomerseizoen. Ook wij worden verplicht te gaan betalen voor parkeren, terwijl er ook al toeristenbelasting en wegenbelasting betaald wordt. Het zou volstrekt onbillijk zijn om ons voor een heel jaar te laten betalen. Ook wij zetten ons in voor de belangen van Zandvoort in bijvoorbeeld de strandbewaking als lid van de ZRB. Het zou u sieren om voor dit probleem, wat ik al aangekaart heb een oplossing te vinden.

  Met vriendelijke groet

  H. van Veen

  Botter acker 7A
  1965 TP Heemskerk

Leave a Reply