7 Responses to “Vragen aan het College B&W Zandvoort over voormalig zwembad Dries Zonneveld”

 1. Stoelenman says:

  Stelletje uitkeringstrekkende prutsers, een afgang voor Zandvoort!

 2. Tim says:

  Dit zielig stelletje ongeregeld moet gewoon een schop onder hun kont hebben. Weg met die prutsers uit Zandvoort, dat onsmakelijke achterwerk hoef ik niet meer te zien. Ik loop er regelmatig langs als ik de hond uit laat, er zit ook zo’n baasje met rood jasje, wit haar en een dikke sigaar bij, die had zo weggelopen kunnen zijn uit De Vieze Man. Wat doen die mensen toch hier, ze hebben helemaal niks te zoeken in Zandvoort. Gewoon eruit zetten en ze gaan maar werken bij de stationsrestauratie in Amsterdam bij de toiletten of zo.

 3. Jan Dekker says:

  Volgens mijn informatie ontvangt geen enkele kunstenaar van de galerie een uitkering. Iedereen werkt hard voor zijn centjes.
  De kunstenaars wonen niet in het pand, maar werken op zeer onregelmatige tijden. Dat betekent dat er in de avond en in de nacht ook gewerkt wordt. Bovendien is er geen woon interieur maar kantoor interieur opgeruimd en afgevoerd. Dit zal aanstaande vrijdag wederom gebeuren. Als u wilt kunt u foto’s komen maken.Het busje heeft de spullen niet verhuisd. Ik weet niet hoe men kan beweren.
  Voorts heb ik begrepen dat het voormalig zwembad voor ongeveer 30.000 euro opgeknapt is om het bewoonbaar te maken en aan alle veiligheidsvoorschriften van de gemeente en de brandweer te voldoen.
  De kunstenaars van de galerie houden zich aan alle voorwaarden die in het huurcontract zijn opgenomen. Het lijkt mij beter indien omwonenden in de toekomst klachten over de galerie hebben dat zij dat aan de kunstenaars kenbaar maken.Sinds 2009 is er nooit door omwonenden geklaagd, behalve 1 ondernemer.

  • In zak en as says:

   Beste Jan, u slaat de spijker op z’n kop! er is maar liefst 30-duizend euro gemeenschapsgeld besteed om het bewoonbaar te maken terwijl het helemaal niet bewoond mag worden. Het geld gaat er weer met bakken uit op onjuiste gronden. Voorts geeft u aan dat iedereen hard werkt voor z’n centjes. Waar komen die centjes dan vandaan? Als het achterwerk-schilderij representatief moet zijn voor de kwaliteit van de kunst, hoef ik al niet meer. Dus er zijn bezoekers die nog wat kopen ook? Laat me niet lachen. Allemaal verspilde moeite en verspilde materialen. De hele maatschappij zou er mee opschieten als die galery per direct gesloten zou worden omdat het de naam van de galery alleen al niet eens waard is. En ik kan het weten want ik ben 1x binnengeweest. Onvoorstelbaar dat de kunstprutsers denken dat ze kunstenaar zijn. Dream on…

 4. Jan Dekker says:

  Tenslotte deel ik mede dat de galerie een sociale functie vervuld voor kunstenaars uit Zandvoort en omgeving.
  Onlangs is in de galerie een expositie georganiseerd voor 58 kunstenaars van de RIBW K/AM

  • In zak en as says:

   Ja natuurlijk, het is natuurlijk een sociale functie voor die kunstenaars die geen talent hebben en maar wat aan lopen te kliederen, het niveau van een basisschool niet eens ontstijgend. Op dit niveau is iedereen een kunstenaar alleen niet erkend. Als je niks kunt, dan wordt je maar kunstenaar, zeker. Vrije expressie is prima maar val mij er niet mee lastig. En zelf je spulletjes kopen hé!

Leave a Reply